Πρεμιέρα με γκέλα για την Άρσεναλ

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 19:54
UPD:20:00
EPA/TOM HEVEZI

H Άστον Βίλα έφυγε νικήτρια από το Εμιρέιτς.

A- A A+

«Σφαλιάρα» για την Άρσεναλ στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, με τους «κανονιέρηδες» να γνωρίζουν την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα με 3-1.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μπεντέκε οι «χωριάτες» έκαναν μεγάλη εμφάνιση στην πρεμιέρα της πρέμιερ λιγκ και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω από το γκολ του Ζιρού, κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και να φύγουν νικητές από το Εμιρέιτς. Στο 22΄ και 61΄(πεν) ο Μπεντέκε έβαλε μπροστά τη Βίλα και στο 85΄ ο Λούνα έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο «Κάροου Ρόουντ», όπου Νόριτς και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Ο Γουίτακερ έβαλε μπροστά τα «καναρίνια» στο 51΄, αλλά μέσα σε 4 λεπτά (61΄-65΄) οι «εφοπλιστές» πέρασαν μπροστά με τους Μπάρκλεϊ και Κόλεμαν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 72΄ ο Φαν Βολφσβίνκελ.

Με τέρμα του νεοαποκτηθέντα Κασάμι, η Φούλαμ πέρασε νικηφόρα από το «Στάδιο του Φωτός», υποχρεώνοντας τη Σάντερλαντ σε εντός έδρας ήττα με 1-0. Το ίδιο σκορ σημειώθηκε και στην αναμέτρηση της Γουεστ Μπρομ με τη Σαουθάμπτον, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλο «διπλό» με το γκολ-πέναλτι του Λάμπερτ στο 90΄.

Η Γουέστ Χαμ υποχρέωσε σε ήττα τη «νεοφώτιστη» Κάρντιφ με 2-0, χάρη στα τέρματα των Κόουλ (13΄) και Νόλαν (76΄).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις