Εθνική Ομάδα: Κανένα πρόβλημα με Κατσίβελη

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 12:30
UPD:14:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Οι παίκτες της Εθνικής βγαίνουν από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

A- A A+

Έτοιμος για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας θα είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Αντρέα Τρινκέρι.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο Κρήτης, όπου το ερχόμενο διήμερο η εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Γιώργος Κολοκυθάς», ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού, αλλά και για το βαθμό ετοιμότητας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

HELLENICBF
Ο Α. Τρινκιέρι για την Εθνική Μπάσκετ

Δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Αντρέα Τρινκιέρι κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Ηράκλειο

«Ο τραυματισμός του Κατσίβελη δεν είναι σοβαρός, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί κάθε μέρα στην προπόνηση. Γύρισε το δάχτυλό του και πιστεύω πως σε τέσσερις μέρες θα είναι και πάλι στις προπονήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τρινκέρι ο οποίος στάθηκε στους συνεχείς τραυματισμούς που υπάρχουν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας:

«Αν αναχωρούσαμε αύριο με προορισμό τη Σλοβενία θα σας έλεγα ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Δεν είναι ώρα να πανικοβληθούμε. Για να λέμε την αλήθεια, ποτέ δεν είναι η ώρα για πανικό. Είναι καλύτερα να έχουμε προβλήματα τώρα και να τα λύσουμε, παρά μια μέρα πριν την αναχώρηση για τη Σλοβενία».

HELLENICBF
Ο Γ. Πρίντεζης για την Εθνική Μπάσκετ

Δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Ηράκλειο

Όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας της «γαλανόλευκης» επισήμανε: «Οι παίκτες δουλεύουν καλά, αλλά είναι νωρίς για να πούμε εάν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Για τη δεδομένη χρονική στιγμή, ναι, είμαστε έτοιμοι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για το Ευρωμπάσκετ. Έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες μπροστά μας.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις