Εθνική Ομάδα: Έτοιμος ο Σπανούλης

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 21:46
UPD:21:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Ο Βασίλης Σπανούλης (φωτογραφία αρχείου) έδειξε ότι ξεπέρασε τελείως το πρόβλημα στη μέση του που δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την εθνική ομάδα στο τουρνουά του Στρασβούργου.

A- A A+

Ο Βασίλης Σπανούλης αγωνίστηκε στο φιλικό με το κολέγιο Florida State και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει την εθνική ομάδα στην προετοιμασία της ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Το παιχνίδι ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, καθώς οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά πολύ σύντομα στο τουρνουά με τα φιλικά που θα δώσει η «γαλανόλευκη» στην Κρήτη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, είδε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στην προθέρμανση ωστόσο στο φιλικό προτιμήθηκε να μην αγωνιστούν οι Γιάννης Μπουρούσης και Κώστας Καϊμακόγλου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Βασίλης Σπανούλης συμμετείχε κανονικά κι έδειξε ότι ξεπέρασε τελείως το πρόβλημα στη μέση του που δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την εθνική ομάδα στο τουρνουά του Στρασβούργου.

Για αύριο το πρωί έχει δοθεί ρεπό στους διεθνείς, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθεί άλλο ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ των δύο ομάδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης την Παρασκευή στις 09.55. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις