UEFA: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα η Μέταλιστ

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 19:47
UPD:19:54
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Ασφαλιστικά μέτρα στο CAS κατέθεσε η Μέταλιστ, μετά τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2013/2014.

Οι Ουκρανοί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ανατρέψουν την απόφαση της UEFA και προσέφυγαν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, το οποίο με τη σειρά του ζήτησε μέχρι αύριο γραπτή έκθεση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία και από τον ΠΑΟΚ, σχετικά με την υπόθεση.

Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι της Μέταλιστ επιδιώκουν την αναβολή του αγώνα, Σάλκε-ΠΑΟΚ, στις 21 Αυγούστου για τα πλέι οφ του Champions League έως ότου τελεσιδικήσει η έφεση που θα καταθέσουν στο CAS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του CAS:

«Στo CAS κατατέθηκε μια επείγουσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την Μέταλιστ με σκοπό να εξετάσει την απόφαση της UEFA η οποία απέβαλλε τον ουκρανικό σύλλογο από τις διοργανώσεις της την περίοδο 2013-14 και να την επαναφέρει στις διοργανώσεις μετά την απόφαση της UEFA να την αντικαταστήσει με τον ΠΑΟΚ. Το CAS έχει καλέσει την UEFA και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποβάλλουν γραπτές εκθέσεις. Περαιτέρω πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση θα είναι διαθέσιμες το απόγευμα της Παρασκευής. Στις 2 Αυγούστου το CAS αποφάνθηκε ότι η Μέταλιστ και ορισμένοι αξιωματούχοι του συλλόγου ήταν ένοχοι για το στήσιμο του αγώνα με την Καρπάτι που έγινε στις 19 Απριλίου του 2008. Αυτή η απόφαση έχει τεθεί υπόψιν του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις