Χ.Στέφενς: «Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο»

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 19:16
UPD:19:18
MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» εξήγησε τις δυσκολίες που θα έχουν οι αναμετρήσεις με τους «βασιλικούς μπλε» και τόνισε ότι το έργο του ΠΑΟΚ για πρόκριση θα είναι πάρα πολύ δύσκολο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το έργο του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όπως τόνισε ο Χούουμπ Στέφενς λίγη ώρα μετά την απόφαση της UEFA να αποβάλλει τη Μέταλιστ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», που θα διεκδικήσει απέναντι στην πρώην ομάδα του ένα εισιτήριο για τη φάση των ομίλων, εξήγησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τις δυσκολίες που θα έχουν οι αναμετρήσεις με τους «βασιλικούς μπλε.»

«Είναι σπουδαίο για τον ΠΑΟΚ να βρεθεί στα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ακόμη πιο σπουδαίο για μένα που θα αντιμετωπίσω τη Σάλκε και θα βρεθώ σε γνώριμο χώρο, με πολλούς φίλους και γνωστούς!

Θα είναι σπουδαίες αναμετρήσεις και είναι κρίμα που σε τέτοια ματς εμείς δεν θα έχουμε στην Τούμπα τους φιλάθλους μας. Ξέρω ότι θα μας συμπαρασταθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο Γκελζενκίρχεν, καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλοί Έλληνες», είπε ο 59χρονος Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε:

«Έχουμε σίγουρα πολύ δύσκολο έργο, αλλά φυσικά και θ/ αγωνιστούμε για όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Είναι μεγάλα ματς αυτά κι έχουμε καλή ομάδα κι εμείς… Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει»! 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις