Εθνική Ομάδα: Τεστάρει τις δυνάμεις της με Αυστρία

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 11:25
UPD:11:28
EPA/BARBARA GINDL

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος στο Σάλτσμπουργκ εν όψει του αποψινού φιλικού αγώνα με την Αυστρία.

A- A A+

Δυνατό τεστ με την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ θα δώσει σήμερα το βράδυ η εθνική ομάδα (21:30), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα επερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Ο Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε το αποψινό ματς ως την αρχή μίας δύσκολης περιόδου, στη διάρκεια της οποίας θα κριθεί η πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Έξι νέα πρόσωπα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή κι απ΄ ότι φαίνεται ο Σάντος θα δώσει σε όλους χρόνο συμμετοχής. Οι Καραγκούνης, Σαμαράς, Γκέκας, Σαλπιγγίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος έμειναν εκτός για διάφορους λόγους.
Σύμφωνα με όσα έδειξε στις προπονήσεις που έγιναν, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σιόβα, Μανωλά (ή Παπασταθόπουλο) και Χολέμπας.

EPA/BARBARA GINDL
Αμυντικός μέσος θα παίξει ο Κατσουράνης, ενώ η τριπλέτα των χαφ θα συμπληρωθεί από τους Μανιάτη και Ταχτσίδη. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Νίνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις