Φ.Σάντος: «Μπαίνουμε σε κρίσιμη φάση»

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 21:50
UPD:21:55
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε κρίσιμη την φάση που μπαίνει η εθνική ομάδα, αρχής γενομένης από το τεστ με τους Αυστριακούς στο Σάλτσμπουργκ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με την Αυστρία ξεκινάει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, όπως τόνισε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού φιλικού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε κρίσιμη την φάση που μπαίνει η εθνική ομάδα, αρχής γενομένης από το τεστ με τους Αυστριακούς στο Σάλτσμπουργκ.

«Μπαίνουμε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη φάση. Η λειτουργία της θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν οριστικά την συμμετοχή μας ή όχι στο Μουντιάλ», σχολίασε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία, όπως και εμείς, διεκδικεί τις πιθανότητες που έχει για να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ». Αναφερόμενος στις απουσίες που θα έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επισήμανε: «Έχουμε κάποια προβλήματα απουσιών, αλλά αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεσή μας και όχι αυτοί που λείπουν».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις