Εθνική Ομάδα: Πρώτο δείγμα θετικό με Κροατία

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 20:48
UPD:21:07

Η εθνική ομάδα μπάσκετ (φωτογραφία αρχείου) έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο της τεστ από την έναρξη της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αλλά και πολλά «νεκρά σημεία» στην απόδοσή της.

A- A A+

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο τουρνουά του Στρασβούργου η εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία επιβλήθηκε της Κροατίας με 87-85.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο πρώτο του τεστ από την έναρξη της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας έδειξε καλά στοιχεία, αλλά και πολλά «νεκρά σημεία» στην απόδοσή της, κυρίως στο τελευταίο 10λεπτο δίδοντας την ευκαιρία στους Κροάτες να πετύχουν 5 τρίποντα στα τελευταία 5 λεπτά και να ισοφαρίσουν 85-85. Με καλάθι του Πρίντεζη, όμως, στην εκπνποή του φιλικού η «γαλανόλευκη» πήρε τη νίκη.

YOUTUBE/HELLENICBF

Φάσεις από τον αγώνα

Η Ελλάδα αγωνίστηκε χωρίς τους Σπανούλη, Μπουρούση και Σχορτσανίτη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 16 πόντους και ο Γιώργος Πρίντεζης με 14 ήταν οι πρώτοι σκόρερ της εθνικής, που είχε διψήφιες διαφορές πόντων στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, οι Κροάτες με «καταιγισμό» τριπόντων από τους Μπογκντάνοβιτς (25 π.), Τόμας (15π.) και Ούκιτς (14π.) κατάφεραν να ισοφαρίσουν 85-85 στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα. 

Στη διάρκεια του ματς τραυματίστηκε στη μύτη κι αποχώρησε ο Κώστας Καϊμακόγλου, μετά από χτύπημα που δέχτηκε από αντίπαλό του. Το επόμενο τεστ για την εθνική μας ομάδα είναι προγραμματισμένο γι' αύριο στις 19:00 με αντίπαλο τη Γερμανία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις