Φιλικός επιπέδου... Τσάμπιονς Λιγκ με Λίβερπουλ για τους «ερυθρόλευκους»

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 12:01
UPD:16:23
EPA/PHIL NOBLE

Ο Στίβεν Τζέραρντ με αντίπαλο τον Τάσο Πάντο (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Σπουδαίο φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αντιμετωπίζουν στις 14:45 στο «Άνφιλντ» τη Λίβερπουλ, που προσκάλεσε τους «ερυθρόλευκους» να είναι ο παρτενέρ της στην αναμέτρηση προς τιμήν του αρχηγού της, Στίβεν Τζέραρντ.

Χωρίς αμφιβολία, αυτή η συνάντηση αποτελεί τον πιο δυνατό αγώνα στη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, που σημαίνει ότι είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Μίτσελ να παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή ενδεκάδα του για να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας αλλά και προσαρμογής των ποδοσφαιριστών του στον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζουν. 

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Ολυμπιακός: Το ταξίδι για το Λίβερπουλ

Δείτε το χρονικό του ταξιδιού με τελικό προορισμό το Λίβερπουλ, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Στίβεν Τζέραρντ και την παρέα του!

Διαθέσιμος δεν είναι μόνο ο Ιμπαγάσα, που συνεχίζει τη θεραπεία του,όμως Φέισα, Φουστέρ και Παπαδόπουλος είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Τα εισιτήρια έχουν διατεθεί μέχρι ενός, ενώ οι δύο ομάδες θα διανείμουν τα έσοδα που τους αναλογούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά το παιχνίδι.

Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, Σαλίνο και Χολέβας θα καλύψουν το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, Σιόβας και μάλλον ο Μεντζανί θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί, Μανιάτης και Φέισα ή Μασάντο οι αμυντικοί μέσοι, μπροστά τους θα έχουν τους Βάις, Ντομίνγκες και Κάμπελ ή Φετφατζίδη. ενώ επιθετικός μάλλον θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου, καθώς ο Σαβιόλα δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και θα περάσει ως αλλαγή. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις