Ισόπαλος 2-2 με τη Σαντχάουζεν ο Ολυμπιακός

Ντεμπούτο Σαβιόλα στους πρωταθλητές, σκόρερ ο Ολαϊτάν
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 22:13
UPD:22:27
ICON

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Σαντχάουζεν ολοκλήρωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων του στη Γερμανία ο Ολυμπιακός, στο ντεμπούτο του Χαβιέρ Σαβιόλα με την ερυθρόλευκη φανέλα και με τον Ολαϊτάν να σκοράρει και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο 26ο και 59ο λεπτό.

Οι αγωνιστικές παθογένειες των προηγούμενων αγώνων (νωθρότητα, λάθη, κακές επιλογές) ανάγκασαν τον Μίτσελ να φωνάξει ουκ ολίγες φορές στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο ο πρωταθλητής Ελλάδας απειλήθηκε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις πιν κατορθώσει να προηγθεί με κεφαλιά του νεαρού Νιγηριανού, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» όταν σε φάουλ του Μασάντο η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Highlights: Σαντχάουζεν - Ολυμπιακός 2-2

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σαντχάουζεν.

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Ισπανός τεχνικός έκανε πέντε αλλαγές, με τον Ρομπέρτο να ντεμπουτάρει και να δέχεται το πρώτο γκολ της καριέρας του στον Ολυμπιακό στο 55΄, όταν στο μακρινό σουτ του Λάις βρήκε την μπάλα με τις άκρες των δαχτύλων του και στην επαναφορά ο Μπλουμ έκανε το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολαϊτάν ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Τσόρι Ντομίνγκες, με την προσπάθεια να έχει ξεκινήσει από τα πόδια του Φετφατζίδη, ενώ στο 61ο λεπτό ήρθε η ώρα του Σαβιόλα για να γράψει την πρώτη συμμετοχή του με τα κόκκινα. Τελικά ο Ολυμπιακός δεν έμελλε να νικήσει γερμανική ομάδα σε αυτή τη σειρά των φιλικών, καθώς στο 85΄ και από λάθος του Χολέμπας ο Κνολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις