Ξέσπασμα της Ευ. Λαμπροπούλου κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 19:16
UPD:08/10/2018 18:18
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Το δικαστήριο διέκοψε την συνεδρίασή του για τις 26 Αυγούστου, οπότε και θα συνεχίσουν τις απολογίες τους οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, Άκης Τσοχατζόπουλος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Εκτός εαυτού η κατηγορούμενη Ευφροσύνη Λαμπροπούλου σε μία ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης, βγήκε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου και αναφερόμενη στον Άκη Τσοχατζόπουλου, ακούστηκε να λέει:  «Δεν αντέχω άλλο. Θα τον σκοτώσω! Εγώ προσπάθησα να τον καλύψω και είμαι φυλακή! Θα σκοτωθώ»

Ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, ο οποίος την ακολουθούσε της φώναξε:

«Πέστα ρε Φρόσω να ξαλαφρώσεις. Πες την αλήθεια, μην ξελασπώσεις αυτό το σκουπίδι. Την έχει τρελάνει τη γυναίκα. Δεν μιλάει».

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η  Ευφροσύνη Λαμπροπούλου έδειχνε πολύ εκνευρισμένη. Κάποια στιγμή, μάλιστα, πήρε τον λόγο, για να ρωτήσει τον Ακη Τσοχατζόπουλο για την εταιρεία NOBILIS.

ΕΥΦ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ: Επειδή έχω θιγεί πολύ με αυτά που ακούγονται εδώ μέσα, ας μας πει ο κ. Τσοχατζόπουλος ποιον έστειλε να φτιάξει τη Nobilis. Μόνο αυτός ξέρει για αυτή την ιστορία.

Το δικαστήριο διέκοψε την συνεδρίασή του για τις 26 Αυγούστου, οπότε και θα συνεχίσουν τις απολογίες τους οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, Άκης Τσοχατζόπουλος.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή