«Καίει» τον Τσοχατζόπουλο στην απολογία του ο Ζήγρας

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 16:18
UPD:16:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Ο Νίκος Ζήγρας χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό ηθικό και φυσικό αυτουργό και παραλήπτη όλων των χρημάτων που προέρχονταν από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

A- A A+

Κεντρικό ποινικό ρόλο στην υπόθεση με τις χρυσές μίζες αποδίδει ο Νίκος Ζήγρας στον εξάδελφό του Ακη Τσοχατζόπουλο.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό ηθικό και φυσικό αυτουργό και παραλήπτη όλων των χρημάτων που προέρχονταν από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

ΖΗΓΡΑΣ: Όλα τα ακίνητα που αγοράστηκαν ήταν επιλογή του Ακη και προέρχονταν από μαύρο χρήμα. Σε εμένα αρχικά έλεγε ότι τα χρήματα αυτά ήταν Αράβων επενδυτών. Και τώρα προσπαθούν να ενοχοποιήσουν μόνο εμένα. Αν είχα εγώ όλα αυτά τα χρήματα θα είχα εξαφανιστεί και δεν θα με έβρισκε κανένας.

Κατά την απολογία του ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου, υποστήριξε πως πριν ομολογήσει, για να μην τον πουν «ρουφιάνο», είχε προσπαθήσει να πείσει τον Ακη Τσοχατζόπουλο να ομολογήσει. Το έκανε αυτό , όπως είπε, ακόμα και μέσα στη φυλακή εισπράττοντας κάθε φορά την οργισμένη άρνηση του.

ΖΗΓΡΑΣ: Αισθανόμουν  ευγνωμοσύνη γιατί ο Τσοχατζόπουλος μου είχε καλύψει τα  έξοδα νοσηλείας στη Γερμανία όταν αρρώστησα σοβαρά, αλλά μετά κατάλαβα ότι το έκανε  για να μην πεθάνω και δεν προλάβω να του πω για όλους τους λογαριασμούς που είχα ανοίξει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή