Καραγεωργίου: «Φαβορί η Σταντάρ»

Στους Βέλγους δίνει τις περισσότερες πιθανότητες ο προπονητής της Ξάνθης
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 23:03
UPD:23:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/image services Rapanis stefanos

«Ελπίζω ότι το πάθος και η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά στο δεύτερο παιχνίδι με την Λίνφιλντ θα είναι ο οδηγός μας για να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο κ. Καραγεωργίου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τη Σταντάρ Λιέγης έχρισε φαβορί στην αναμέτρηση με την ομάδα του ο τεχνικός της Ξάνθης, Νίκος καραγεωργίου, στη συνένετυξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τους Βέλγους, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. 

«Είναι ένα εξίσου μεγάλο παιχνίδι για την πόλη μας, για την ομάδα μας, για την Ελλάδα. Ένα παιχνίδι που όλοι στο σύλλογο το περιμένουμε με ανυπομονησία, καθώς το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και για τους παίκτες, που θα αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ομάδα. Οι πιθανότητες πρόκρισης οπωσδήποτε είναι λιγότερες με το μέρος μας, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας να τις μεγαλώσουμε. Ελπίζω ότι το πάθος και η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά στο δεύτερο παιχνίδι με την Λίνφιλντ θα είναι ο οδηγός μας για να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο κ. Καραγεωργίου

YOUTUBE/SKODAXANTHICHANNEL
Συνέντευξη Τύπου Ν. Καραγεωργίου - Μαρσελίνιο

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της SKODA ΞΑΝΘΗ πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την STANDARD DE LIEGE.

Τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης εκπροσώπησε ο Μαρσελίνιο, ο οποίος υπογράμμισε ότι «η Σταντάρ Λιέγης είναι μία μεγάλη ομάδα. Για εμάς είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και στο γήπεδό μας έχουμε κερδίσει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Δεν έχουμε λόγο να μην κερδίσουμε το παιχνίδι. Η αναμέτρηση με την Λίνφιλντ ανήκει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να διαβάσουμε διαφορετικά τον αυριανό αντίπαλο. Μακάρι να φύγουμε νικητές».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις