Η Βαλανσιέν «σκόρπισε» τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 από τη γαλλική ομάδα
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 21:25
UPD:28/07/2013 15:50
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Κάκιστος γενικώς αλλά ειδικά στην αμυντική λειτουργία του ο Παναθηναϊκός, γνώρισε την ήττα με 4-0 από τη Βαλανσιέν σε φιλικό αγώνα στη Γαλλία, μετρώντας παθητικό οκτώ τερμάτων σε δύο ματς, καθώς είχε προηγηθεί το 4-4 με τους Τούρκους της Ελαζίγκσπορ.

Οι «πράσινοι» αιφνιδιάστηκαν από την ταχύτητα και το ρυθμό της αντιπάλου τους και πριν το καταλάβουν έχαναν με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Ντα Σίλβα με μακρινό σουτ στο 12’, ο Ντοσεβί έκανε το 2-0 στο 18’ και με αυτογκόλ ο Μέντες το 0-3 για την ομάδα του, στο 26ο λεπτό, σε ένα πρώτο ημίχρονο που ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του θα θελήσουν να ξεχάσουν πολύ γρήγορα.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, καθώς αν δεν αντιδρούσαν υπήρχε κίνδυνος το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να προσπαθεί περισσότερα και χάρις στο φιλότιμο του Ζέκα ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά οσάκις οι Γάλλοι έβγαιναν μπροστά, ήταν πάντοτε επικίνδυνοι.

Η Βαλανσιέν έχασε δύο ευκαιρίες, στο τετ-α-τετ του Κουζόλ στο 51΄ και το σουτ του Νερί στο 55΄, για να χάσει μια καλή ευκαιρία λίγο αργότερα ο Μπαϊράμι. Αντί για το 3-1, όμως, τελικά έγινε το 4-0 με τον Σαέζ (78΄), ο οποίος σκόραρε με ένα μακρινό σουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις