«Λευκή» ισοπαλία στο φιλικό με Στουτγάρδη, φεύγει ο Κάρολ

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 22:02
UPD:22:37
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ρόι Κάρολ από τον Ολυμπιακό αφού η έλευση του Ρομπέρο τον περιθωριοποιεί, ενώ και ο Μίτσελ φέρεται να τον ενημέρωσε ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο φιλικό αγώνα με τη Στουτγάρδη, είχε διάθεση, καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευκαιρίες αλλά του έλειψε το γκολ, οπότε μοιραία έμεινε στο 0-0 στην πρώτη φιλική αναμέτρηση που έδωσε επί γερμανικού εδάφους. 

Ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατός, με πολλά φάουλ εκατέρωθεν και τη γερμανική ομάδα να προσπαθεί να απειλήσει αλλά χωρίς να μπορεί, αφού οι «ερυθρόλευκοι» πίεζε σωστά, στο μεγαλύτερο πλάτος του γηπέδου. Από την άλλη πλευρά, ο Ντομίνγκες έκανε πολύ καλό παιχνίδι και έβρισκε διαρκώς με ωραίες πάσες τους συμπαίκτες του, ενώ ο Φετφατζίδης ήταν κινητικός και διεισδυτικός. 

Στο 18΄ ο Μήτρογλου είχε κεφαλιά ελάχιστα άουτ, στο 22΄ το σουτ του «Φέτφα» πέρασε μόλις άουτ και στο 43΄ ο «Τσόρι»» βρήκε ωραία τον Μήτρογλου, που όμως δεν πρόλαβε και στο επόμενο λεπτό, ο Αργεντινός ξανά, έδωσε την ασίστ στον Φετφατζίδη που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Γερμανών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν το ίδιο καλά και στην επανάληψη, με κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι τους την κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία. Στο 58΄ ο Ούλραϊχ μόλις που πρόλαβε τον Μήτρογλου, στο 61΄ επενέβη σε σουτ του Μανιάτη, ενώ στο 63΄ «νίκησε» ξανά τον Μήτρογλου.

Στο 65ο λεπτό ο Μίτσελ άλλαξε οκτώ (!) παίκτες, όμως και πάλι ο Ολυμπιακός διατήρησε την πρωτοβουλία, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 89΄, όταν το σουτ του Μασάντο πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο επόμενος φιλικός για τους νταμπλούχους είναι την Κυριακή (28/7, 16:00) με την Χόφενχαϊμ, στην «Ράιν-Νέκαρ Αρίνα».

«Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια έτσι ώστε να έρθουν και τα γκολ. Κάνουμε πρόοδο, όμως συνεχίζουμε να δουλεύουμε», σχολίασε ο Μίτσελ για τον αγώνα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.  

Εν τω μεταξύ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ρόι Κάρολ από τον Ολυμπιακό αφού η έλευση του Ρομπέρο τον περιθωριοποιεί, ενώ και ο Μίτσελ φέρεται να τον ενημέρωσε ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του.

Ο Βορειοϊρλανδός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του φιλικού αγώνα με την Στουτγκάρδη, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Ισπανός τεχνικός του διαμήνυσε στο πρωινό τετ α τετ που είχε μαζί του ότι θα ήταν καλό γι΄ αυτόν να αναζητήσει νέο σύλλογο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις