Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μεντζανί, «έκλεισε» Κάμπελ, στην Αθήνα ο Ρομπέρτο

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 21:24
UPD:21:37
ΙCON PRESS/OLYMPIACOS.ORG

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καρλ Μετζανί», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι», με τον Αφρικανό να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο «22».ε η Πειραϊκή ΠΑΕ.

A- A A+

Μία ημέρα μετά τον Χαβιέρ Σαβιόλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση και του Καρλ Μεντζανί, του Αλγερινού αμυντικού ο οποίος αγωνιζόταν στη Μονακό.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καρλ Μεντζανί», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι», με τον Αφρικανό να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο «22».ε η Πειραϊκή ΠΑΕ.

Σαβιόλα και Μεντζανί θα μεταβούν μαζί στη Γερμανία, όπου ήδη βρίσκονται από σήμερα οι συμπαίκτες τους για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, που περιλαμβάνει και τους φιλικούς αγώνες με Στουτγκάρδη (26/7) και Χόφενχαϊμ (28/7).

Εν τω μεταξύ, η μεταγραφική… φρενίτιδα συνεχίζεται, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «news.arseblog.com» η Άρσεναλ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για να παραχωρήσει δανεικό τον Κοσταρικανό 21χρονο ακραίο επιθετικό Τζόελ Κάμπελ, για ένα χρόνο.

Τέλος, από το απόγευμα βρίσκεται στην Αθήνα ο 27χρονος Ισπανός τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρομπέρτο, για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ως δανεικός για το επόμενο έτος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις