Στη NOVA ως το 2017 η Σούπερ Λίγκα

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 21:48
UPD:21:56
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης δεν ελήφθη κάποια απόφαση, παρά την πρόθεση που υπάρχει μετά από δύο χρόνια οι ομάδες να επανέλθουν στις 16.

A- A A+

Η συμφωνία της Σούπερ Λίγκας με τη NOVA για επέκταση της συνεργασίας έως το 2017 επισφραγίστηκε και τυπικά σήμερα, στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας.

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο, που έληγε το 2017, θα επεκταθεί κατά δύο χρόνια, αλλά μετά το 2015 σε αυτό δεν θα περιλαμβάνεται ο Παναθηναϊκός, που μετά τη λήξη των συμβατικών υποχρεώσεών του θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μόνος τα τηλεοπτικά δικαιώματά του.

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης δεν ελήφθη κάποια απόφαση, παρά την πρόθεση που υπάρχει μετά από δύο χρόνια οι ομάδες να επανέλθουν στις 16. Το θέμα θα ανατεθεί σε εταιρεία ειδικών και εμπειρογνωμόνων, που θα συντάξουν μελέτη για την εμπορικότητα του πρωταθλήματος και ακολούθως ο συνεταιρισμός θα λάβει τις αποφάσεις του.

Oι αποφάσεις του Δ.Σ.:

«1. Εγκρίθηκε η επέκταση της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων για τις περιόδους 2015-16 και 2016-17 από 17 ΠΑΕ, πλην της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και υπεγράφησαν οι σχετικές συμβάσεις μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση επιτροπής και η υλοποίηση από αναγνωρισμένο Οίκο που θα επιλεγεί από τη Super League, οικονομοτεχνικής μελέτης, προκειμένου να υποβληθεί συγκεκριμένη πρόταση περί αναδιάρθρωσης από την περίοδο 2015-16, αύξησης της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και άλλων παραμέτρων που αφορούν στη δομή του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων υποδομής Κ15-Κ17.

4. Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής και το συνοπτικό πρόγραμμα του Α’ Γύρου».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις