Το «ερυθρόλευκο» πρόγραμμα για τα εισιτήρια διαρκείας

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 14:06
UPD:14:21
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το πρόγραμμα για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας μειώσεις τουλάχιστον 20% στις τιμές και τη δημιουργία δύο νέων κατηγοριών, της οικογενειακής θύρας και της θύρας κοινωνικής αλληλεγγύης.

Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από 280 και καταλήγουν στις 2.500 ευρώ. Στην «οικογενειακή θύρα» οι γονείς θα μπορούν να προσέρχονται μαζί με τα παιδιά τους, ενώ η «θύρα κοινωνικής αλληλεγγύης» απευθύνεται σε σπουδαστές, φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες και ΑΜΕΑ (έως 67%), με την κατάθεση όμως κάποιων απαραίτητων δικαιολογητικών.

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

«Γιατί είμαι Ολυμπιακός» - Promo Εισιτηρίων Διαρκείας 2013-2014

Επίσης, η ΠΑΕ προχωρά και στη διάθεση καρτών μέσω internet, τηλεφωνικώς μέσω του κέντρου 2104800920, ενώ υπάρχει πάντοτε εν ισχύ ο παραδοσιακός τρόπος (φυσική παρουσία). Επιπροσθέτως, στους κατόχους που συμπληρώνουν δέκα χρόνια παρουσίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα παρέχεται έκπτωση 10%.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα απολαμβάνουν, επίσης, μια σειρά προνομίων, μέσω της συνεργασίας της ΠΑΕ με τις εταιρείες Forthnet, Nova, Metropolitan, Herbalife, καθώς επίσης στα καταστήματα Blue Brothers και Redstore, όπου οι κάτοχοι θα έχουν έκπτωση με κουπόνια 30% και ανάλογη για τη φανέλα της επόμενης σεζόν.

Η συζήτηση, πάντως, έφτασε και στα μεταγραφικά, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, να αποκαλύπτει ότι η περίπτωση του Ντομίνγκες έχει προχωρήσει περισσότερο από του Αμαλφιτανό. 

«Έχουμε μια πάγια τακτική να μην ανακοινώνουμε κάτι μέχρι να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, ίσως το θέμα το Ντομίνγκες είναι πιο προχωρημένο από εκείνο του Αμαλφιτανό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βρέντζος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις