Μουντιάλ 2022: Ο Μπλάτερ προγραμματίζει τον τελικό για τις 18/12

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 21:16
UPD:21:18
REUTERS/BAZ RATNER

Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, έχει ταχθεί υπέρ της μετάθεσης της διοργάνωσης από το καλοκαίρι στο χειμώνα, εξαιτίας του καύσωνα που αναμένεται να επικρατεί στο Κατάρ κατά τους θερινούς μήνες (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

 

Η FIFA προγραμματίζει για τις 18 Δεκεμβρίου τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του "Kicker", το οποίο επικαλείται ηγετικά στελέχη εντός της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, έχει ταχθεί υπέρ της μετάθεσης της διοργάνωσης από το καλοκαίρι στο χειμώνα, εξαιτίας του καύσωνα που αναμένεται να επικρατεί στο Κατάρ κατά τους θερινούς μήνες. Επίσης, ο Ελβετός παράγοντας δήλωσε ότι η εκτελεστική επιτροπή της FIFA είναι αυτή που θα αναλάβει να κάνει την αλλαγή για το Μουντιάλ του 2022.

Το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού επισημαίνει ότι ο Μπλάτερ έχει ήδη απορρίψει προηγούμενο σχέδιο για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης τον Ιανουάριο του 2022, επειδή σε αυτή την περίπτωση θα συνέπιπτε χρονικά με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες εκείνης της χρονιάς. Έτσι, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου του 2022, εάν επικρατήσει η άποψη του επικεφαλής της FIFA, σύμφωνα με το "Kicker".

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις