Ρωσία: Η αποχώρηση του Χίντινκ «άναψε φωτιές» στην Ισπανία

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 20:25
REUTERS/MAXIM SHEMETOV

Ο πρώην εκλέκτορας της Εθνικής Ολλανδίας ανέλαβε τη ρωσική ομάδα το 2012, αλλά μετά από μόλις δύο αγωνιστικές στη φετινή περίοδο παραιτήθηκε.

A- A A+

Η σημερινή παραίτηση του Γκους Χίντινκ από την Ανζί Μαχατσκάλα «φούντωσε» τις φήμες ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάστης του Τίτο Βιλανόβα στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

«Πάντα ένιωθα ότι η αποστολή μου στην Ανζί θα τελείωνε όταν η ομάδα θα έφτανε σε σημείο που θα μπορούσε να αναπτυχθεί και χωρίς εμένα. Νομίζω πως η στιγμή αυτή έφτασε. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον και είμαι ευτυχής που αποτέλεσα μέλος της μεγάλης αυτής προσπάθειας» δήλωσε νωρίτερα ο Χίντινκ, στον... επίλογο της συνεργασίας του με την Ανζί. 

Ο πρώην εκλέκτορας της Εθνικής Ολλανδίας ανέλαβε τη ρωσική ομάδα το 2012, αλλά μετά από μόλις δύο αγωνιστικές στη φετινή περίοδο παραιτήθηκε. Μετά την ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας, που κοινοποίησε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τα ισπανικά ΜΜΕ και οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά», αναφέροντας ότι ο Χίντινκ είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο των πρωταθλητών Ισπανίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις