Πρόβλημα για Μπαρτσελόνα η αντικατάσταση του Βιλανόβα

Οι περισσότεροι «υποψήφιοι» δεσμεύονται ήδη με συμβόλαιο
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 12:31
UPD:12:34
REUTERS/© Gustau Nacarino / Reuters

Ο Τίτο Βιλανόβα, από χθες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των  «μπλαουγκράνα».

A- A A+

Και τώρα ποιος; Αυτό είναι το ερώτημα των φίλων της Μπαρτσελόνα (και όχι μόνο), όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των  «μπλαουγκράνα», για λόγους υγείας.

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Σάντρο Ροσέλ, δήλωσε χθες ότι η επιλογή της διοίκησης θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ήδη η «ονοματολογία» καλά κρατεί από χθες τη νύχτα.

Στην άτυπη λίστα των «εκλεκτών» που ήδη κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα περιλαμβάνονται τα ονόματα τεχνικών, οι οποίοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: υπήρξαν κατά το παρελθόν ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα είναι θιασώτες της επιθετικής φιλοσοφίας που αποτελεί «σήμα κατατεθέν» της ομάδας.

Οι περιπτώσεις των Ερνέστο Βαλβέρδε, Μπρίαν Λάουντρουπ, Λουίς Ενρίκε και Ρόναλντ Κούμαν εξετάζονται ενδελεχώς, με τη δυσκολία όμως να έγκειται στο ότι άπαντες είναι δεσμευμένοι με συμβόλαιο, όπως άλλωστε και οι Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Αντίθετα, πολύ πιο εύκολη είναι η προσέγγιση στον Μαρσέλο Μπιέλσα και τον Γιουπ Χάινκες, αμφότεροι ελεύθεροι αλλά με τον Γερμανό «κατακτητή» της Ευρώπης να έχει δηλώσει πως θα ξεκουραστεί για ένα χρόνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις