Κυρ. Μητσοτάκης: Πορευόμαστε με συνέπεια και δικαιοσύνη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 15:51
UPD:16:50
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να τον ενημερώσει για όλες τις δράσεις του υπουργείου, αλλά κυρίως για το πρόγραμμα κινητικότητας στο Δημόσιο.

A- A A+

Για τα θέματα της αρμοδιότητάς του ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση που είχαν στον Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι τα ζητήματα τα οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει είναι πολλά, αλλά όπως είπε, «προσπαθούμε να πορευθούμε σε μια πορεία με συνέπεια, διαφάνεια, δικαιοσύνη» ώστε «να είμαστε εντάξει και στις μνημονιακές μας υποχρεώσεις».

Ταυτόχρονα όμως, πρόσθεσε, «προσπαθούμε να κάνουμε και μια δημιουργική υπέρβαση των δεσμεύσεων» για μία δημόσια διοίκηση η οποία  θα ανταποκρίνεται στα αιτήματα των καιρών και των πολιτών.

«Αναφερθήκατε στη δικαιοσύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό», παρατήρησε από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας.

«Οι προσπάθειες μας, ακόμα και αν μερικές φορές ενέχουν στοιχεία οριζόντιων παρεμβάσεων, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιες», συμφώνησε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αυτό προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και με τον νόμο τον οποίο ψηφίσαμε, αλλά θα είναι και ένας μπούσουλας από δω και στο εξής για τις κινήσεις μας», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή