Απόλλων Σμύρνης: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ζουέλα

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 23:34
UPD:23:45
MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Ζουέλα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΠΟΕΛ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Κούμπαν Κρασνοντάρ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε άλλη μία προσθήκη έμπειρου και «έτοιμου» για να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Απόλλωνας Σμύρνης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζουέλα.

Ο αμυντικός από την Ανγκόλα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που θα ενεργοποιηθεί όταν ο παίκτης περάσει (αύριο) από τις ιατρικές εξετάσεις. Έτσι, μετά την απόκτηση του Αλέξη Τζόρβα ο Ζουέλα έρχεται για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την αμυντική γραμμή της αθηναϊκής ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο ντος Σάντος Ζουέλα. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ανγκόλα, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΠΟΕΛ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Κούμπαν Κρασνοντάρ, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αύριο και αφού προηγουμένως περάσει με επιτυχία τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις