Απόλλων: Ανακοίνωσε Μπλάζεκ, Κανακούδη

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 18:15
UPD:18:38
ICON PRESS /ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

 Ο Μπλάζεκ έχει περάσει  από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τη σεζόν 2010/2011 φόρεσε την φανέλα της Λάρισας.

A- A A+

Παίκτες του Απόλλωνα είναι από σήμερα οι Γιαν Μπλάζεκ και Πέτρος Κανακούδης, οι οποίοι ανακοινώθηκαν επίσημα από την «ελαφρά ταξιαρχία».

Ο 25χρονος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι αμέσως μετά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μονοετούς διάρκειας. Ο Μπλάζεκ έχει περάσει  από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τη σεζόν 2010/2011 φόρεσε την φανέλα της Λάρισας. Την περασμένη σεζόν έπαιζε στη Σλόβαν Λίμπερετς. Αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της αθηναϊκής ομάδας, μετά τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιαν Μπλάζεκ. O 25χρονος Τσέχος, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της Σλ'όβαν Λίμπερετς». 

Μετά το Μπλάζεκ οι νεοφώριστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πέτρου Κανακούδη. Ο 29χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Κανακούδη. O 29χρονος αριστερός μπακ-χαφ, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις