Κορυφαίος προπονητής για το 2012-2013 ο Πεδουλάκης

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού οδήγησε την ομάδα του στην κορυφή της Ελλάδας
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 15:01
UPD:15:03
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης.

A- A A+

Κορυφαίο προπονητή στην Α1 για την περίοδο 2012-2013 ανέδειξαν τον Αργύρη Πεδουλάκη οι συντάκτες του μπάσκετ, για το επίτευγμα του Έλληνα προπονητή να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ελλάδας, ύστερα από μια χρονιά ριζικών αλλαγών στους «πράσινους».

«Ουσιαστικά, η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει μια ομαδική δουλειά, στην οποία οι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες. Αυτοί είναι πάντα το επίκεντρο, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Και επίσης αφορά όλο το τεχνικό επιτελείο, αλλά και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα», σχολίασε ο κ. Πεδουλάκης.

«Έγινε μια καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι σε ατομικό, σε ομαδικό επίπεδο. Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί και ότι αυτή η διάκριση αφορά όλους στην ομάδα, σε μια χρονιά που ήταν διαφορετική και δύσκολη. Δεν πιστεύω στις ατομικές διακρίσεις, γιατί συνήθως παγιδεύουν τους ανθρώπους. Άλλωστε, είναι η εποχή των πολλών και όχι του ενός», πρόσθεσε.

Δεύτερος στην ψηφοφορία ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και τρίτος ο Βαγγέλης Αγγέλου, για να ακολουθήσουν κατά σειρά κατάταξης οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος, Νίκος Βετούλας, Θανάσης Γιαπλές και Γιώργος Καλαφατάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις