ΠΑΟΚ: Νίκησε τον ΑΠΟΕΛ, παίρνει τον Νέτσιντ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 21:21
UPD:23:43
PAOKFC/Βασίλης Βερβερίδης

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση στο Λεόμπεν της Αυστρίας.

A- A A+

Νικηφόρα έκλεισε τους φιλικούς αγώνες του στην Αυστρία ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 1-0 του ΑΠΟΕΛ ύστερα από μια καλή κατά διαστήματα εμφάνιση.

Το γκολ που έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης σημείωσε με πολύ ωραίο σουτ ο Σαλπιγγίδης, στο 16ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των θεατών της συνάντησης, παρέα με τους Ζήση Βρύζα και Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ήταν ο Τόμας Νέτσιντ.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ο 24χρονος πανύψηλος Τσέχος επιθετικός ήταν καλές, οπότε αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

«Εχουμε κάνει αρκετή πρόοδο. Δουλέψαμε καλά εδώ, κυρίως στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, τώρα θα βάλουμε πιο εκρηκτικές ασκήσεις, θα ζητήσουμε το γκολ περισσότερο. Δουλέψαμε καλά, αν δεν υπήρχε πρόοδος στο έργο μας θα ήταν ανησυχητικό», σχολίασε ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Χούουμπ Στέφενς.

«Δεν έχει σημασία το σύστημά μας, περισσότερο σημασία έχει το πώς επιτίθεσαι και σε αυτόν τον τομέα έχουμε ακόμη να κάνουμε δουλειά. Φυσικά χρειάζεται να δουλέψουμε σε λεπτομέρειες. Όταν κερδίζουμε την μπάλα θέλουμε να παίζουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα στην επίθεση, ώστε να μην προλάβει να συνταχθεί ο αντίπαλος», συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις