Ήττα του ΠΑΟΚ από την τσεχική Ζνόιμο

Κουρασμένος ο «Δικέφαλος», αγωνίστηκε ο Γκαρσία
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 21:38
UPD:14/07/2013 16:11
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στον τρίτο φιλικό αγώνα του στην Αυστρία, με τη νεοφώτιστη στην ανώτατη κατηγορία του τσεχικού ποδοσφαίρου Ζνόιμο να επικρατεί του «Δικέφαλου» 1-0.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 71ο λεπτό ο Νεπόζιτεκ με κοντινό πλασέ. Η μακεδονική ομάδα είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90΄, αλλά τη σπατάλησε ο Αθανασιάδης σουτάροντας πάνω στον τερματοφύλακα Χρούμπι.

«Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα σε βοηθά να δεις πάρα πολλά πράγματα. Τα αποτελέσματα δεν μετράνε, όπως σας είπα και στα προηγούμενα ματς. Το πρόβλημά μας ήταν πως κινούμασταν ανάμεσα στις γραμμές και αυτό ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει πως πρέπει να το κάνουμε. Μας δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες και πέτυχαν ένα γκολ, ενώ εμείς κάναμε περίπου δέκα ευκαιρίες και δεν σκοράραμε», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χούουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε και στην επανεμφάνιση του Πάμπλο Γκαρσία, δηλώνοντας «ευχαριστημένος, αλλά έπαιξε λίγο. Ίσως αύριο παίξει το ίδιο. Ακόμη κι αυτός έκανε λάθη, όπως όλοι, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σημασία έχει ο ΠΑΟΚ και τι γίνεται στο γήπεδο και όχι ένας μεμονωμένος παίκτης».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις