Ένταση μεταξύ Π. Καμμένου - Γ. Στουρνάρα

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 21:16
UPD:22:18
EUROKINISSI

Στο στιγμιότυπο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος (δεξιά) αντιπαρατίθεται με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

A- A A+

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Καμμένος ρώτησε αν τα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Καραμανλή είναι σωστά ή αν είναι αυτά που λέει ο νυν πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου, ο οποίος, όπως είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι υπόδικος για παραποίηση των στοιχείων της ελληνικής οικονομίας.

Παρεμβαίνοντας ο κ. Στουρνάρας είπε ότι τώρα τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ είναι σωστά.

YOUTUBE/ANEXARTITOIELLINES

Ο κ. Καμμένος ρώτησε αν επομένως η κυβέρνηση Καραμανλή έδινε ψευδή στοιχεία.

Παρά την προτροπή του προεδρεύοντως Γ. Τραγάκη στον Γ. Στουρνάρα («μην απαντάτε, είναι δυνατόν να απαντάτε εσείς σε αυτή την ερώτηση;») ο υπουργός επανέλαβε ότι τώρα δίνονται σωστά στοιχεία.

Τότε ο Π. Καμμένος απευθύνθηκε στους βουλευτές της ΝΔ και στους πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή και τους είπε: «Ε, τώρα ψηφίστε».

Εν τω μεταξύ, σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο την αναμετάδοση του αμοντάριστου βίντεο με το τηλεοπτικό μήνυμα του Πρωθυπουργού για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως το success story μετατρέπεται σε ένα «... το κεφάλι μου» που είπε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή