Επιστρέφει στην Ελλάδα για να απολογηθεί ο Αμπντούν

Ο Αλγερινός ζήτησε να μην παίξει στον φιλικό με τη Σίμουρκ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 22:42
UPD:22:45
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Αλγερινός, που προβληματίζει με τη συμπεριφορά του από την άφιξη των «ερυθρόλευκων» στο Ζέεφελντ, κλήθηκε σε απολογία και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Αμπντούν, ο οποίος ζήτησε από τον Μίτσελ να μην αγωνιστεί εναντίον της Σίμουρκ, ο Ισπανός τεχνικός δεν τον χρησιμοποίησε και η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας κάλεσε τον ποδοσφαιριστή σε απολογία.

Ο Αλγερινός, που προβληματίζει με τη συμπεριφορά του από την άφιξη των «ερυθρόλευκων» στο Ζέεφελντ, κλήθηκε σε απολογία και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, με τη διοίκηση να τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι κανένα παράπτωμα δεν θα γίνεται αποδεκτό.

Ο Αμπντούν εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, όμως η πειραϊκή ομάδα έχει ξεκαθαρίσει ότι αν δεν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.

Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν και στο θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τον ίδιο μάνατζερ, ενώ και η διορία των 10 ημερών που είχε ζητήσει ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος για να βρει ομάδα εξαντλείται.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις