Νίκη στον πρώτο φιλικό για Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1 της αζέρικης Σίμουρκ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 20:58
UPD:21:05
OLYMPIAKOS.ORG

Οι παίκτες του Μίτσελ προσπάθησαν να βγάλουν στο χορτάρι όσα προσπαθεί να τους διδάξει ο προπονητής τους, δηλαδή πίεση από ψηλά, παιχνίδι κατοχής, καλή κυκλοφορία της μπάλας και επιθέσεις τόσο από τον άξονα όσο και από τις πτέρυγες.

A- A A+

Με αρκετά καλή απόδοση κατά διαστήματα, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τη Σίμουρκ από το Αζερμπαϊτζάν, στον πρώτο φιλικό αγώνα του στην Αυστρία από την ημέρα που αφίχθη στο Ζέεφελντ.

Οι παίκτες του Μίτσελ προσπάθησαν να βγάλουν στο χορτάρι όσα προσπαθεί να τους διδάξει ο προπονητής τους στις προπονήσεις, δηλαδή πίεση από ψηλά, παιχνίδι κατοχής, καλή κυκλοφορία της μπάλας και επιθέσεις τόσο από τον άξονα όσο και από τις πτέρυγες.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ του Διαμαντάκου και έκλεισαν τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο, με τους «νέους» Βάις, Ντομίνγκες και Σαλίνο να έχουν ιδιαίτερο κέφι. Στο 32ο λεπτό ο Κοντρέρας υπέπεσε σε πέναλτι (απέκρουσε με το χέρι) , αλλά ο Νοβρουζόφ έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Σίμουρκ έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 46΄ με τον Ζράνοβιτς, όμως η «απάντηση» του Ολυμπιακού ήταν άμεση και η πειραϊκή ομάδα έφτασε γρήγορα στο 2-1, με σκόρερ τον Μήτρογλου στο 55ο λεπτό. Οι μαζεμένες (έξι) αλλαγές του Μίτσελ επηρέασαν την ομοιογένεια του πρωταθλητή Ελλάδας, που διατήρησε μεν την υπεροχή και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις