Σπανούλης: «Ευτυχισμένος που μένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 22:53
UPD:22:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Ο Βασίλης Σπανούλης υπογράφει το νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού παρουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

A- A A+

Ευτυχής για την παραμονή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την αίσια έκβαση του θέματός του και την παραμονή στους πρωταθλητές Ελλάδας για άλλα τρία χρόνια.

«Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και θα είναι πάντα υψηλοί, γιατί ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία τα τελευταία δύο χρόνια και πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό το πράγμα με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι, με περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη δίψα», δήλωσε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» στη web tv της πειραϊκής ομάδας.

«Στόχος μας είναι πάντα να κοιτάμε το παραπάνω. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, θα έχουμε χαμηλά το κεφάλι, με ταπεινότητα, όπως διακρίνει αυτό τον σύλλογο, όπως διακρίνει την οικογένεια των κύριων Αγγελόπουλων, με σεβασμό σε αυτό που κάνουμε και με πολύ δουλειά όπως είπα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι επιτυχίες στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την αγάπη που εισέπραξε από το φίλαθλο κοινό της ομάδας, ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης για τη σεζόν 2012-2013, δήλωσε: «Αυτό που εισέπραττα ήταν μια απίστευτη αγάπη από τον κόσμο, σε επίπεδα που ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι μπορεί να φτάσουν. Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος που μένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, κάτω από τη διοίκηση των κύριων Αγγελόπουλων, με το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές. Πλέον, μας περιμένει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο».

YOUTUBE/OLYMPIACOSBCGR
Ο Β. Σπανούλης στον Ολυμπιακό για 3 ακόμα χρόνια

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Ο Red Span και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μιλούν γι' αυτή την εξέλιξη στην κάμερα του OlympiacosBC TV.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, υπογράμμισε: «Στόχος είναι να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Σίγουρα τώρα ήταν πιο εύκολο γιατί τώρα ο Βασίλης μας ξέρει και τον ξέρουμε. Μιλήσαμε πολλές ώρες, τα είπαμε όλα, τι απασχολούσε τον καθένα και πιστεύω ότι αυτό που ίσως αξίζει να πούμε είναι ότι πέρα από τα οικονομικά, γύρω από τα οποία εστιάζονται όλα, ο κάθε παίκτης είναι και άνθρωπος, έχει και συναίσθημα και όταν βλέπει δύο ανθρώπους να τον αγαπάνε και μαζί με αυτόν να θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες στην Ευρώπη, νομίζω δεν χρειαζόταν κάτι άλλο για να αποφασίσει».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, απάντησε για το αν υπήρξε προβληματισμός όταν η φημολογία ήθελε τον Σπανούλη να αποχωρεί: «Όχι, δεν υπήρχε ανησυχία. Περιμέναμε να μιλήσουμε μαζί του. Τα είπαμε καλά, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι στόχοι δεν έχουν μπει ακόμη. Θα ξεκινήσουμε από το μηδέν πάντως».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις