Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 18:15
UPD:19:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβαλε την υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη μπήκαν σήμερα το απόγευμα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβαλε την υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης, όπως αποκάλυψε μέσω του Twitter ο μάνατζερ του κορυφαίου Ευρωπαίου αθλητή για φέτος, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, παραμένοντας ο ηγέτης τους.

Ο Ραζνάτοβιτς ανάρτησε φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του, μαζί με τον Σπανούλη ο οποίος απεικονίζεται με το στυλό στο χέρι, δευτερόλεπτα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. «Η ιστορία τελείωσε… Ο Βασίλης Σπανούλης μόλις υπέγραψε την ανανέωση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά για άλλες τρεις σεζόν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος μάνατζερ.

YOUTUBE/OLYMPIACOSBCGR
Ο Β. Σπανούλης στον Ολυμπιακό για 3 ακόμα χρόνια

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Ο Red Span και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μιλούν γι' αυτή την εξέλιξη στην κάμερα του OlympiacosBC TV.

Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης: «H KAE Oλυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα τρία χρόνια». Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να επικεντρωθούν απερίσπαστοι στο μεταγραφικό σχεδιασμό τους, καθώς θέλουν να αποκτήσουν δύο σέντερ, ενδεχομένως κι έναν περιφεριακό στη θέση του Γκετσεβίτσιους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις