Φέτελ: «Ευτυχώς που αγώνας είχε 60 και όχι 61 ή 62 γύρους»

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 17:31
UPD:18:12
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

«Θεωρώ ότι κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα, διατηρήσαμε τον έλεγχο και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε» δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

A- A A+

Σε...πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ με αφορμή την πρώτη νίκη στην πατρίδα του. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των οδηγών του παγκοσμίου πρωταθλήματος τόνισε με δηλώσεις του ότι «είναι εκπληκτικό που κέρδισα εδώ.»

Ο πιλότος της Ρεντ Μπουλ είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και για μένα είναι εκπληκτικό που πήρα τη νίκη για πρώτη φοράστην πατρίδα μου, προστά στους συμπατριώτες μου. Θεωρώ ότι κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα, διατηρήσαμε τον έλεγχο και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη που μου παρείχε όλο το Σαββατοκύριακο.»

Αποκάλυψε, παράλληλα, ότι στη διάρκεια του αγώνα αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα: «Υπήρξε πρόβλημα με το KERS για κάποιους γύρους, αλλά ευτυχώς το σύστημα έφτιαξε στη συνέχεια και με βοήθησε να διατηρηθώ μπροστά παρά την πίεση του Κίμι. Ευτυχώς που ο αγώνας κράτησε 60 κι όχι 61 ή 62 γύρους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέτελ.

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχασα ποτέ την αυτοσυγκέντρωσή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που νίκησα, διότι η Λότους διαχειρίστηκε πολύ καλά τα ελαστικά. Τέλος καλό, όμως κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις