Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Μπεργκ

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 16:34
UPD:19:50
EPA/THOMAS EISENHUTH

Ο Μάρκους Μπεργκ

A- A A+

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό. Με το Σουηδό σέντερ φορ επήλθε πλήρης συμφωνία για 3 χρόνια.

Λίγο πριν την αναχώρηση για τη Γερμανία ο 26χρονος παίκτης υποσχέθηκε γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Μπεργκ θα συνεχίσει να προπονείται με το Αμβούργο, καθώς βάσει της ειδικής συμφωνίας που έκανε με το «τριφύλλι», θα βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του που είναι έγκυος.

«Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ. Μου αρέσει η πόλη και ο καιρός είναι καλός. Είχα καλό προαίσθημα από την αρχή για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε με τον προπονητή, ο οποίος μου έκανε καλή εντύπωση, όπως και ο τεχνικός διευθυντής» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ελπίζω να πετύχω κάποια γκολ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και εκείνη να βοηθήσει εμένα. Ελπίζω να κερδίσουμε κάποιους τίτλους. Δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά έχω αρχίσει προπονήσεις. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί, ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ευελπιστώ να έχουμε μια φανταστική χρονιά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις