Ανακοίνωσαν τον Μέντες ντα Σίλβα οι «πράσινοι»

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 12:21
UPD:12:55
EPA/MARCO DE SWART

Με καταγωγή από το Σουρινάμ και επτά εμφανίσεις στην Εθνική Ολλανδίας στο διάστημα 2007-2009, ο ντα Σίλβα (Α) αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Σάλτσμπουργκ. (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού μέσου Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα από την αρχή της εβδομάδας και πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αναχωρεί σήμερα κιόλας για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή των «πράσινων» που ήδη βρίσκεται στη «χώρα της τουλίπας» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με καταγωγή από το Σουρινάμ και επτά εμφανίσεις στην Εθνική Ολλανδίας στο διάστημα 2007-2009, ο ντα Σίλβα αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Σάλτσμπουργκ, με την οποία κατάκτησε το πρωτάθλημα το 2012 αλλά πέρυσι μέτρησε ελάχιστες συμμετοχές εξαιτίας τραυματισμών.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Ολλανδό ποδοσφαιριστή Μέντες Ντα Σίλβα για την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις