Γερμανία: Η Μπάγερν παρουσίασε τον Γκέτσε

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 23:40
UPD:23:42
REUTERS/JON NAZCA

Ο παίκτης της Ντόρτμουντ Μάριο Γκέτσε (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ως τιμή και όχι ως «βάρος» εκτιμά ο Μάριο Γκέτσε την επένδυση των 37 εκ. ευρώ που εκταμίευσε η Μπάγερν Μονάχου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσει, όπως δήλωσε στη σημερινή παρουσίασή του από τους πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας.

Το προαναφερόμενο ποσό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί για μεταγραφή εντός της Μπουντεσλίγκα, ωστόσο ο Γκέτσε δήλωσε ότι αυτό το ποσό του δείχνει «τη μεγάλη εκτίμηση», την οποία απολαμβάνει, μολονότι αρνήθηκε να προχωρήσει σε συγκρίσεις με την Μπαρτσελόνα γενικά και με τον Λιονέλ Μέσι ειδικότερα.

«Έχουμε μεγάλους στόχους και διαθέτουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Οι συγκρίσεις με την Μπαρτσελόνα είναι φυσιολογικές, αλλά κάθε παίκτης είναι προετοιμασμένος γι΄ αυτό» δήλωσε ο Γκέτσε. «Επέλεξα αυτό το μονοπάτι, επειδή φαινόταν το καλύτερο για μένα από αθλητικής προοπτικής. Πραγματικά δεν θέλω να το χαρακτηρίσω ως επιστροφή στο σπίτι», πρόσθεσε ο Γκέτσε που κατάγεται από τη Βαυαρία.

Ο 21χρονος άσος, που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο μηρό, ευχήθηκε «να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό στον αγωνιστικό χώρο και να παίξω ποδόσφαιρο ξανά. Θα είναι φιλοδοξία μου να πετύχω πολλά με τον σύλλογο και να παίξω καλό και όμορφο ποδόσφαιρο».

Ο τεχνικός διευθυντής των Βαυρών, Ματίας Ζάμερ, έπλεξε το εγκώμιο του Γκέτσε, χαρακτηρίζοντάς τον «εξαιρετικό παίκτη», ενώ υπογράμμισε τις «πολλές δυνατότητες» του Γιάν Κίρχοφ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μάιντς και παρουσιάστηκε και αυτός σήμερα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις