Πλησιάζει στην Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 13:22
UPD:13:53
EPA/MARC MUELLER

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου Φίλιπ Λαμ μαρκάρει τον επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (φωτογραφία αρχείου).

 

A- A A+

 Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα μπορούσε να μετακινηθεί από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Μπάγερν Μονάχου μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Τσέζαρι Κουχάρσκι, στην πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό TVN 24.

«Για εμάς το ζήτημα είναι σαφές, αλλά δεν έχουμε υπογράψει τίποτα,» τόνισε ο Κουχάρσκι, υπογραμμίζοντας ότι πρώτα «πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία οι σύλλογοι».

Η Μπορούσια, που ηττήθηκε από την Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ», το Σάββατο, μετρά ήδη μια απώλεια με τη μετακίνηση-σοκ του Μάριο Γκέτσε στους Βαυαρούς.

Ο μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού ανέφερε ότι ο Λεβαντόφσκι είναι «χαρούμενος στο Ντόρτμουντ, όπου βρήκε φανταστικό προπονητή και φιλάθλους», προσθέτοντας όμως ότι «αν υπάρχει μια ευκαιρία να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο θέλει να την έχει, θέλει να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία». 

Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ επανέλαβε πάντως χθες ότι ο σύλλογος δεν έχει λάβει προσφορές για τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει ακόμη συμβόλαιο για ένα χρόνο στους Βεστφαλούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις