Πήρε Κόλο Τουρέ η Λίβερπουλ

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 18:10
UPD:18:19
EPA/GERRY PENNY

Ο Τουρέ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων» στο Μέλγουντ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποτέλεσε την τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή για την Λίβερπουλ, μετά τους Λουίς Αλμπέρτο, Ιάγκο Άσπας και Σιμόν Μινιολέ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κόλο Τουρέ, ο  διεθνής αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού που μπορεί να καυχιέται ότι είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε σε τόσες μεγάλες ομάδες της πρέμιερ λιγκ, αφού είχαν προηγηθεί οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τουρέ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων» στο Μέλγουντ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποτέλεσε την τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή για την Λίβερπουλ, μετά τους Λουίς Αλμπέρτο, Ιάγκο Άσπας και Σιμόν Μινιολέ.

«Η μεταγραφή αυτή σημαίνει πολλά για μένα. Όταν έφυγα από τη Σίτι ήταν σημαντικό να παραμείνω στην Αγγλία, γιατί είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Διάλεξα την Λίβερπουλ για την ιστορία της και για το πνεύμα της ομάδας και των ανθρώπων που την συγκροτούν», υπογράμμισε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις