Τότεναμ για Ροντρίγκο, Ρεάλ για Ρούνεϊ

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 12:10
UPD:12:18
EPA/PETER POWELL

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο ο Ρούνεϊ είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθεί εδώ και καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης.

A- A A+

Μεταγραφική ενίσχυση αναζητεί η Τότεναμ, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror» έχει θέσει σε άμεση προτεραιότητα την απόκτηση του Ροντρίγκο από την Μπενφίκα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ ο τεχνικός των «πετεινών», Αντρέ Βίλας-Μπόας, παρακολούθησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό (πολιτογραφημένο Ισπανό) σε αρκετούς αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν και ετοιμάζει πρόταση ύψους 12 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Ροντρίγκο, που είχε μεταγραφεί στους «αετούς της Λισσαβόνας» από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2010, δόθηκε δανεικός στην Μπόλτον πριν επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Το αντίθετο δρομολόγιο, δηλαδή από την πρέμιερ λιγκ προς την ιβηρική χερσόνησο, ίσως ακολουθήσει ο Γουέιν Ρούνεϊ, αφού η «βασίλισσα» ετοιμάζει προσφορά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την περίπτωση που αποτύχει να αποκτήσει τον Ουρουγουανό Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο ο Ρούνεϊ είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθεί εδώ και καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Άγγλος διεθνής φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι «μερένγκες» θέλουν πρώτα να επικεντρωθούν στον Σουάρες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις