Ο Γούλβεριν στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου

Στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 15:49
UPD:15:59
A- A A+

Ο αγαπημένος της παρέας των X-Men, έπειτα από το μέτριο και χλιαρό «X-Men, Η Αρχή: Γούλβεριν», επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την δεύτερη προσωπική ταινία του.

Ταξίδι στη σύγχρονη Ιαπωνία
Βασισμένη στο διάσημο κόμικ, η επική περιπέτεια ταξιδεύει τον Γούλβεριν (Χιου Τζάκμαν), στη σύγχρονη Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο ξεχωριστός ήρωας θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές όσο και στις συναισθηματικές τους δυνατότητες, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ.

Χορογραφημένες μονομαχίες
Μετά από έναν παραλίγο καυγά σε ένα μπαρ, μια όμορφη Γιαπωνέζα θα τραβήξει τον Γούλβεριν στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου,  όπου θα συναντήσει έναν πλούσιο επιχειρηματία. Αυτός θα του προσφέρει την επιλογή να ξαναγίνει θνητός και μετά την – πιθανή - αποδοχή του,  ξεκινούν οι μάχες σώμα με σώμα.
Ο Χιου Τζάκμαν αφήνει τις φαβορίτες να γίνουν... μούσι, ενώ ο αμερικανός σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Μάνγκολντ («Το Τελευταίο Τρένο για τη Γιούμα», «Walk The Line») γεμίζει την περιπέτεια με χορογραφημένες μονομαχίες.

Έκτη κατά σειρά ταινία X-Men
Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά ταινία X-Men με χαρακτήρα του κόμικ της Marvel, ενώ αποτελεί συνέχεια της ταινίας «X-Men, Η Αρχή: Γούλβεριν»,  του  2009. Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Γούλβεριν ενώ στην ταινία συμμετέχουν, επίσης, οι Χιρογιούκι Σανάντα, Χαλ Γιαμανούτσι και Τάο Οκαμότο. Το σενάριο έγραψαν οι Κρίστοφερ Μακουάρι, Μαρκ Μπόμπακ και Σκοτ Φρανκ και είναι βασισμένο στο βιβλίο «Wolverine» των Κρις Κλέρμοντ και Φρανκ Μίλερ.

Στις 25 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες
YOUTUBE/MOVIETRAILERSGR

Δείτε το trailer

Ο Μακουάρι προσελήφθη να γράψει το σενάριο της ταινίας τον Αύγουστο του 2009 και ο Ντάρεν Αρονόφσκι προσελήφθη να σκηνοθετήσει την ταινία τον Οκτώβριο του 2010. Το Μάρτιο του 2011, το πρότζεκτ καθυστέρησε εξαιτίας της αποχώρησης του Αρονόφσκι καθώς και του σεισμού που προκλήθηκε στο Σεντάι της Ιαπωνίας, το 2011. Ο Μάνγκολντ αντικατέστησε τον Αρονόφσκι τον Ιούνιο του 2011 και ο Μπόμπακ ανέλαβε να ξαναγράψει το σενάριο τον Σεπτέμβριο του 2011. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2012 στη Νέα Νότια Ουαλία, συνεχίστηκαν στο Τόκιο τον Αύγουστο του 2012 και επέστρεψαν στη Νέα Νότια Ουαλία τον Οκτώβριο του 2012.  Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2013.

Προτεινόμενα για εσάς