Τηλεφωνική συνομιλία Γ. Μανιάτη με τον τούρκο υπουργό Ενέργειας

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 18:14
UPD:18:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης απεδέχθη την πρότασή του τον κ. Γιλντίζ να επισκεφθεί την Τουρκία σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξεταστούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον υπουργό Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ, δέχτηκε το απόγευμα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, αλλά και τις εξελίξεις αναφορικά με τον αγωγό TAP.

O τούρκος υπουργός συνεχάρη τον κ. Μανιάτη και την ελληνική κυβέρνηση για την επιλογή του αγωγού εκ μέρους της κοινοπραξίας του Σαχ Ντενίζ II, για τη μεταφορά του αζέρικου φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι ο TAP θα αποτελεί την συνέχεια του αγωγού TANAP, που θα διασχίζει την Τουρκία, μεταφέροντας αέριο από την Κασπία.

Ο κ. Μανιάτης αφού ευχαρίστησε τον κ. Γιλντίζ, απεδέχθη την πρότασή του να επισκεφθεί την Τουρκία σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξεταστούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή