Ολυμπιακός: «Κόκκινος» ο Βάις

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 14:45
UPD:16:05
EPA/MASSIMILIANO SCHIAZZA

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Βλάντιμιρ Βάις (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις για τα επόμενα 3 χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Σλοβάκος ακραίος μέσος, που αγωνιζόταν στην ιταλική Πεσκάρα, έφτασε τα ξημερώματα στην Ελλάδα και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ανακοίνωσε ο ίδιος τη μεταγραφή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Στη συνέχεια, για ευνόητους λόγους, απέσυρε το κείμενο, για να έρθει η επίσημη ανακοίνωση από τους Πειραιώτες: «H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βλάντιμιρ Βάις για τα επόμενα τρία χρόνια» αναφέρει το κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι νταμπλούχοι Ελλάδας.
Ο Σλοβάκος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσής του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι επιτέλους εδώ! Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων που είχαμε με τους ανθρώπους τους Ολυμπιακού υπέγραψα το συμβόλαιό μου. νωρίζω τον Ολυμπιακό, είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και ελπίζω να βοηθήσω τον σύλλογο και τον προπονητή στο να τις πετύχουν».
Στο μεταξύ, οι διοικούντες διέψευσαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα μεταγραφής του Βαγγέλη Μάντζιου, κάτι που έκαναν και για τα δημοσιεύματα που θέλουν το Ράφικ Τζιμπούρ να «μετακομίζει» στην Τουρκία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις