Ισπανία: Η Ρεάλ παρουσίασε τον Αντσελότι

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 15:37
UPD:15:51
REUTERS/SUSANA VERA

Ο νέος προπονητής της Ρεάλ μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον πρόεδρο της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ.

A- A A+

Μια «σεζόν ευτυχίας» για τη Ρεάλ Μαδρίτης υποσχέθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος παρουσιάστηκε επισήμως από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

«Αυτή η σεζόν θα είναι μια σεζόν ευτυχίας για τη Ρεάλ Μαδρίτης» υπογράμμισε ο νέος προπονητής της «βασίλισσας», που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένγκες».

«Αυτός είναι ο σύλλογος με το μεγαλύτερο πρεστίζ στον κόσμο και θα πιέσουμε τους εαυτούς μας να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο», υποσχέθηκε.

YOUTUBE/REAL MADRID C.F.

Η παρουσίαση του Κ. Αντσελότι από τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλ. Πέρεθ και οι πρώτες δηλώσεις του ιταλού προπονητή

Ο 54χρονος Ιταλός, ο οποίος οδήγησε την παρελθούσα περίοδο την Παρί Σεν Ζερμέν στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος, προσλήφθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού πρώτα έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα από το Παρίσι.

YOUTUBE/REAL MADRID C.F.
Ρεάλ Μ.: Οι πρώτες δηλώσεις του Κ. Αντσελότι

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι στο κανάλι της ομάδας στο Youtube

Στη «βασίλισσα» διαδέχθηκε τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αποχώρησε ύστερα από μια... θυελλώδη τριετή θητεία στη Ρεάλ με προορισμό το Λονδίνο και την Τσέλσι, και έγινε ο δεύτερος Ιταλός που κάθεται στον πάγκο της, μετά τον Φάμπιο Καπέλο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, χαρακτήρισε τον Αντσελότι «έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο» και τόνισε: «Μια μέρα σου είπα "θα γίνεις ο προπονητής μου" και σήμερα αυτή η ευχή πραγματοποιήθηκε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις