Στη Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 22:05
UPD:22:23
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έμεινε μόλις ένα χρόνο στη Β΄ Εθνική, μετά τον περυσινό υποβιβασμό της (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε το «καρέ» των ομάδων της Football League που η νέα περίοδος θα βρει αγωνιζόμενες στη Σούπερ Λίγκα, μετά τους Απόλλωνα Σμύρνης, Εργοτέλη και Καλλονή. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε στον Βόλο τον Ολυμπιακό με 2-1 και προήχθη πανηγυρικά, αφήνοντας δεύτερους τους «ερυθρόλευκους» που ήθελαν μόνο νίκη για να τερματίσουν αυτοί πρώτοι.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έμεινε μόλις ένα χρόνο στη Β΄ Εθνική, μετά τον περυσινό υποβιβασμό της. Τις βάσεις για την επιστροφή στα «σαλόνια» έθεσε ο Καμαρά, σκοράροντας το 0-1 στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο στο 27΄.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι θα μπορούσαν να φτάσουν στην ανατροπή καθώς ισοφάρισαν γρήγορα στην επανάληψη με τον Γενγκά (58΄), όμως το 1-2 από τον Κουτσοσπύρο στο 71ο λεπτό «γονάτισε» τους Βολιώτες.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Ηρακλής επικράτησε της Νίκης Βόλου με το ευρύ 4-0 (36΄, 59΄ πεν. Κιρόφσκι, 40΄ Παληγιώργος, 90΄+ Αλεξίου) και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ (σε 6 αγώνες): Παναιτωλικός 14, Ηρακλής 10, Ολυμπιακός Βόλου 9, Νίκη Βόλου 3.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις