Β΄ Εθνική: Η Σούπερ Λίγκα χωρά μόνο έναν από τους δύο

Ολυμπιακός Βόλου ή Παναιτωλικός παίρνουν απόψε το εισιτήριο ανόδου
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 12:03
UPD:12:45
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Απόψε θα γίνει γνωστή η τέταρτη ομάδα από τη Β΄ Εθνική που θα ακολουθήσει τους Απόλλωνα Σμύρνης, Εργοτέλη και Καλλονή στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτή θα είναι ο Παναιτωλικός ή ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα υποδεχθεί την ομάδα του Αγρινίου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και χρειάζεται μόνο νίκη για την προσπεράσει, ακριβώς στον τερματισμό των πλέι οφ.

Ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας οδηγεί την κούρσα με διαφορά δύο βαθμών από τους Θεσσαλούς, γεγονός που αυτομάτως τού προσδίδει και περισσότερες πιθανότητες ως προς την επίτευξη του τελικού στόχου, αφού θα παίξει για δύο αποτελέσματα, δηλαδή νίκη ή ισοπαλία.

Από την άλλη πλευρά, όμως, οι γηπεδούχοι έχουν σύμμαχο την έδρα τους και ευελπιστούν ότι έστω και δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη που θα τους οδηγήσει στην επιστροφή στα «σαλόνια», οπότε η μάχη αναμένεται συγκλονιστική.

Αγωνιστικά, αμφότεροι οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γκότοβου, Γουσούλη, Καπετάνου, Καρρά και κατά πάσα πιθανότητα του Κατσιαρού, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τη βοήθεια των Σίσιτς (αποχώρησε), Δάρλα, Ιωάννου, Φαβάλι και Τζούνιορ.

Όπως είναι φυσικό, η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Νίκη Βόλου περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20:00.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): Παναιτωλικός 11, Ολυμπιακός Βόλου 9, Ηρακλής 7, Νίκη Βόλου 3
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις