Μουντιάλ 2014: Ιράν και Νότια Κορέα «τσέκαραν» για Βραζιλία

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 17:41
UPD:17:51
EPA/JEON HEON-KYUN

Το Ιράν νίκησε σήμερα 1-0 τη Νότια Κορέα στην Ουλσάν, με γκολ του Γκουτσανετζάντ στο 60΄, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα στέλνει και τις δύο ομάδες στα γήπεδα της «χώρας του καφέ». Στη φωτογραφία οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ιράν πανηγυρίζουν το γκολ του Γκουτσανετζάντ.

A- A A+

Το Ιράν και η Νότια Κορέα είναι οι ομάδες της ασιατικής ζώνης που θα ακολουθήσουν Ιαπωνία και Αυστραλία στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το 2014. 

Το Ιράν νίκησε σήμερα 1-0 τη Νότια Κορέα στην Ουλσάν, με γκολ του Γκουτσανετζάντ στο 60΄, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα στέλνει και τις δύο ομάδες στα γήπεδα της «χώρας του καφέ», καθώς οι Ιρανοί κατάκτησαν την πρώτη θέση στον Α΄ όμιλο των προκριματικών (16 βαθμοί), ενώ η Νότια Κορέα κατετάγη δεύτερη με 14, όσους και το Ουζμπεκιστάν, έναντι του οποίου είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων (+6 έναντι +5).

Πλέον, το Ουζμπεκιστάν θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία ή το Ομάν σε διπλό αγώνα μπαράζ (6-10 Σεπτεμβρίου 2013), με το νικητή να αντιμετωπίζει σε νέο μπαράζ (15 και 19 Νοεμβρίου) την ομάδα που καταλάβει την 5η θέση στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής, με «έπαθλο» ένα εισιτήριο για την τελική φάση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις