Φ. Κουβέλης: Αναμένουμε χωρίς καθυστέρηση να λειτουργήσει η ΕΡΤ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 23:15
UPD:18/06/2013 01:19
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

A- A A+

Νέα συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε ο Φώτης Κουβέλης σε δηλώσεις του μετά την αποψινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως η απόφαση του ΣτΕ επιτάσσει να λειτουργήσουν άμεσα όλες οι συχνότητες της ΕΡΤ και επιβεβαιώνει ότι δεν έπρεπε να διακοπεί η λειτουργία της και πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κλείνει τη εθνική ραδιοτηλεόραση και να βγάζει «μαύρο».

«Επιμένουμε ότι ΕΡΤ πρέπει να λειτουργήσει σε λίγη ώρα με όλες τις συχνότητες. Θεωρώ ότι με βάση και την απόφαση αυτή, οφείλει ο πρωθυπουργός να θέσει αμέσως σε συνολική εκκίνηση τη λειτουργία της ΕΡΤ  και από εκεί και πέρα βεβαίως οι αναδιαρθρώσεις, ο εξορθολογισμός, όλα εκείνα που αφορούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων πρέπει να δρομολογηθούν», πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φ. Κουβέλης: «Να βγουν στον αέρα άμεσα όλες οι συχνότητες της ΕΡΤ»

Η απόφαση του ΣτΕ επιτάσσει να λειτουργήσουν άμεσα όλες οι συχνότητες της ΕΡΤ, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Η ΔΗΜΑΡ, τόνισε, όχι μόνο δεν είναι αντίθετη με τις μεταρρυθμίσεις αλλά αποτελεί και επισπεύδουσα δύναμη. Ωστόσο κανένας δεν δικαιούται στο πλαίσιο της τριτοκομματικής κυβέρνησης να ενεργεί με μονομέρεια, επισήμανε ο Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με τον Φώτη Κουβέλη, το ζήτημα της ΕΡΤ ήταν πολύ σημαντικό καθώς ανέδειξε την ανάγκη συλλειτουργίας των τριών κόμματων στο πλαίσιο της κυβέρνησης που στηρίζουν.

Η ΔΗΜΑΡ, σημείωσε, όχι μόνο δεν είναι αντίθετη με τις μεταρρυθμίσεις αλλά αποτελεί και επισπεύδουσα δύναμη ωστόσο επεσήμανε πως κανένας δεν δικαιούται στο πλαίσιο της τριτοκομματικής κυβέρνησης να ενεργεί με μονομέρεια. «Και ο κ. Σαμαράς ενηργησε μονομερώς όταν προώθησε πράξη νομοθετικού περιεχομένου», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή