Μπάσκετ: Στέψη στο ΣΕΦ ή παράταση;

Ο Παναθηναϊκός για το 3-0, ο Ολυμπιακός για το 2-1 απόψε στο Φάληρο
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 12:48
UPD:13:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης παίκτης του Ολυμπιακού (Δ) θέλει να αποφύγει την επιτήρηση του Στεφάν Λάσμε παίκτης του Παναθηναϊκού (Α).

A- A A+

Τίτλοι τέλους ή παράταση της αγωνίας στο φετινό πρωτάθλημα; Η απάντηση θα δοθεί απόψε στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών.

Οι «πράσινοι» προηγούνται 2-0 της πειραϊκής ομάδας και χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να πανηγυρίσουν την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, από την άλλη πλευρά όμως είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να «ματώσουν» για να την κατακτήσουν, αφού οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πια με την πλάτη στον τοίχο.

Στα αγωνιστικά ζητήματα των δύο ομάδων, καθώς το ντέρμπι της προηγούμενες ημέρες παίχθηκε εκτός παρκέ, με συνεχείς εκατέρωθεν ανακοινώσεις, ο Έισι Λο έχει σχεδόν ξεπεράσει το πρόβλημα με τη γαστρεντερίτιδα. Ακριβώς το ίδιο ισχύει για τον Στεφάν Λάσμε στους «πράσινους», ο οποίος επίσης είχε πρόβλημα με το στομάχι του αλλά τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00. Στο πλαίσιο της σειράς του «μικρού τελικού», ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στη Νέα Σμύρνη (18:15).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις