«Ο πρώην σύζυγός μου ήταν πολύ σκοτεινός άνθρωπος..»

Kατάθεση πρώην συζύγου Ν. Ζήγρα
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 12:02
UPD:12:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Νίκος Ζήγρας οδηγείται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

A- A A+

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν τόσο σκοτεινός, που τρομάζω όταν γυρίζω την σκέψη μου προς τα πίσω». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ενώπιον των δικαστών, η μάρτυρας Σόνα Λεοντοπούλου τον πρώην σύζυγό της Νίκο Ζήγρα.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου, στην οποία βρίσκεται μετά από απουσία ημερών και ο Ακης Τσοχατζόπουλος, η πρώην σύζυγος του Νίκου Ζήγρα αναφέρθηκε λεπτομερώς στο γάμο τους που κράτησε μόλις 6 μήνες, στον χωρισμό τους, αλλά και στην σχέση που είχε ο κατηγορούμενος με τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

« Η  οικονομική κατάσταση του κ Ζήγρα ήταν περίεργη. Κάναμε κάποια ταξίδια στο εξωτερικό για διακοπές και εκεί φαινόταν ότι είχε μια οικονομική επιφάνεια. Στην καθημερινότητά του όμως ήταν τσιγκούνης αφού για έξι μήνες στο σπίτι μας δεν είχαμε αγοράσει κουρτίνες και μαχαιροπίρουνα.»

Στην κατάθεσή της, η κ. Λεοντοπούλου αναφερόμενη στον Νίκο Ζήγρα τον χαρακτήρισε ως το εξ’ απορρήτων του Ακη Τσοχατζόπουλου. Ως τον άνθρωπο που όπως είπε χαρακτηριστικά, προστάτευε τον πρώην Υπουργό κάθε στιγμή και τον υπερασπιζόταν.

«Όταν έχει τα οικονομικά του Άκη Τσοχατζόπουλου και τα χειρίζεται, δεν το κάνει μόνο σε μία ταβέρνα ή σε ένα εστιατόριο… Από τον Νίκο Ζήγρα δεν ξέφευγε τίποτα σε βάρος του κ. Τσοχατζόπουλου. Είχα την αίσθηση ότι ήταν όπως κάποιοι άνθρωποι που πηγαίνουν στη Λιβύη για να προστατέψουν κάποιον άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Η μάρτυρας κατέθεσε ακόμη πως ο Νίκος Ζήγρας πλήρωνε τις πολιτικές εκδηλώσεις του Ακη Τσοχατζόπουλου στη Θεσσαλονίκη.
 

Tα ταξίδια

Η κ. Λεοντοπούλου αναφέρθηκε και στα ταξίδια αναψυχής που έκανε με τον κατηγορούμενο, μεταξύ άλλων σε Αγία Πετρούπολη και Αυστρία, όπου είχε εντυπωσιαστεί από την πολυτελή διαμονή που όπως είπε, ήταν πέρα από τα δεδομένα της.

Την ίδια ώρα, οι συνήγοροι του Ακη Τσοχατζόπουλου επανέφεραν το αίτημά τους να κληθούν να καταθέσους τα πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ στο δικαστήριο για να ερευνηθεί όπως είπαν, το θέμα των δωροδοκιών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή