Μία σύλληψη για τον τραυματισμό παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου από κροτίδα

Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός του
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 20:37
UPD:20:41
Ελληνική Αστυνομία
A- A A+

Ένας 31χρονος συνελήφθη σήμερα στο Αγρίνιο για ρίψη κροτίδων στο γήπεδο του Παναιτωλικού με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 25χρονου παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτης Καρράς, τραυματίστηκε από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Καρράς έπιασε με το χέρι την κροτίδα που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να την απομακρύνει, αλλά αυτή εξερράγη και τον τραυμάτισε στα δάχτυλα. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, κατοχή βεγγαλικών - κροτίδων και πρόκληση σωματικών βλαβών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ως συνεργό του συλληφθέντα έναν 32χρονο, ο οποίος αναζητείται.

YOUTUBE/ONVOLOSPORTAL

Λίγο μετά τη λήξη του ίδιου αγώνα, την Κυριακή, συνελήφθη και ένας 43χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα έριξε εντός του γηπέδου άλλες τρεις κροτίδες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή